Lidt om os…og vores lille is og bager virksomhed

Vi er Britt og Nikolaj. Vi elsker at bage og at lave is – ja faktisk elsker vi alle former for mad – så længe der bare ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten :-). Vi startede med surdejsbagning tilbage i 2005, ja faktisk er det den samme grundsurdej vi stadig den dag i dag anvender i alle brød. Og selvom vi hverken er uddannede bagere eller har baggrund i fødevarebranchen, føler vi efterhånden at vi har fået meget godt styr på det der med at lave brød, kager og is. Så meget at vi i 2020 besluttede at prøve at udbrede vores passion for det gode bagværk til i første omgang gode naboer, venner og alle andre interesserede i Skælskør og omegn.

I marts 2023 gik vi i gang med en nyt produktområde: kaffe. Kaffen købes gennem et europæisk indkøbskollektiv (Algrano), hvor små “kafferistere” går sammen ,og køber kaffen direkte hos farmere over hele verden. Vi køber kun specialcaffe med en cupping score på over 80 og helst organisk, økologisk og med fairtrade garanti. Vi håber dermed at vi dels kan bidrage med at tilvejebringe en kaffe med en højere kvalitet samt en på alle måder mere bæredygtig kaffe.

Umiddelbart har vi ingen ambitioner om at drive vores forretning på fuld tid. Derfor driver vi i dag forretningen inden for den bagatelgrænse der tillades ift. åbningsdage og forretningsomfang når man driver lejlighedsvist salg.

Vi opdaterer løbende hjemmesiden her samt vores Instagram profil med dato for næste levering.

Der kan betales med MobilePay ved afhentning.

Derudover håber vi også at kunne deltage i diverse events i byen henover året hvor vi ser frem til at servere kager og is.

Skal du afholde et større arrangement, fødselsdag eller fest og kunne tænke dig enten brød, kager eller is er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har bl.a. anskaffet en transportabel is disk som kan opstilles ved arrangementer. (se billede fra Guldagergårds sommer-arrangement under galleri).

Kontaktinfo:

Kontaktinfo:

Skælskør Is & Brød
v/Britt Ruwald

Instagram: https://www.instagram.com/skaelskoer_is_og_brod/?hl=da   (Følg os på Instagram – så modtager du besked når vi åbner for bestilling)